Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al tonno
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 2 scatole di tonno, in acqua salata, 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
- 450 g di pomodori ciliegini, tagliati a metà
- 120 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 2 ½ litri di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
- ½ mazzetto di basilico, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2813 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Curry verde di pollo
55 min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Risotto alla milanese
30 min.
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min
Insalata di couscous
50 min
Spaghetti alla carbonara
30 min.
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min.