Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al tonno
- 160 g di cipolle, tagliate a metà
- 20 g di olio di oliva
- 2 scatole di tonno, in acqua salata, 150 g, (MSC), sgocciolato (peso netto sgocciolato totale: 310 g)
- 450 g di pomodori ciliegini, tagliati a metà
- 120 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di sale
Pasta
- 2 ½ litri di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca (ad es. pappardelle)
- ½ mazzetto di basilico, fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2813 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata di formaggio Gruviera
Geen beoordelingen
Risotto ai pomodori con burrata
30 Min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Lasagne
2h
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 Min