Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
Ragù
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 50 g di carote a pezzi (2-3 cm)
- 800 g di carne trita mista (metà manzo, metà maiale)
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
Besciamella
- 700 g di latte
- 50 g di burro
- 60 g di farina
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- 250 g di pasta secca, tipo lasagna (circa 12 fogli da 10 cm x 20 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2975 kJ / 711 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne
2 Std.
Knöpfli
50 Min
Parmigiana di melanzane
2 Std.
Pesto alla genovese
10 Min
Knöpfli
50 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Tiramisù
5h 40min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Torta tiepida al cioccolato
1 Std. 15 Min