![Risotto al limone e spinaci Risotto al limone e spinaci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e153e16589f87deb0f05397a6e5d264e/Derivates/1beb62e23f1bef881534cbb73fe693154f597480.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di formaggio Appenzeller, formaggio alla
panna, a pezzi (3
cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 20 g di olio di oliva
-
1
limone, la scorza
grattugiata - 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di spinacini
- 2 cucchiai di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 491.4 mg
Alternatieve recepten
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1h 30min
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1h
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Smoothie Bowl nocciole e cioccolato
2h 30min
Dal di lenticchie
35min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
Geen beoordelingen
Tartare di uova
35min
Insalata di salmone, quinoa, feta e verdure miste
1h
Risotto al pomodoro con basilico
Geen beoordelingen
Vellutata di zucca e cocco
45min