Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di formaggio Appenzeller, formaggio alla
panna, a pezzi (3
cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 20 g di olio di oliva
-
1
limone, la scorza
grattugiata - 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di spinacini
- 2 cucchiai di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 491.4 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di funghi e patate
45 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Risotto zucca e pancetta
25 Min
Vellutata ai funghi selvatici
Nenhuma avaliação
Salsa olandese
Nenhuma avaliação
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Nenhuma avaliação
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
Risi e bisi
35 Min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 Std. 30 Min
Vellutata di zucca e cocco
45 Min
Risotto alla zucca
35 Min