Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di formaggio Appenzeller, formaggio alla
panna, a pezzi (3
cm) - 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di riso per risotto (cottura: 20 min.)
- 20 g di olio di oliva
-
1
limone, la scorza
grattugiata - 730 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (dose per 0,5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 150 g di spinacini
- 2 cucchiai di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 491.4 mg
Alternatieve recepten
Marmellata di prugne per la dispensa
55min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Geen beoordelingen
Risotto alla zucca
35min
Crema Thermomix® per le feste
25min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40min
Torta di Pasqua
1 Std. 45 Min
Risotto con carote e endivia belga
40min
Risotto zucca e pancetta
25min
Muffin con carote e noci
45 Min