Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di formaggio Sbrinz, a pezzi (2 cm)
- 500 g di peperoni gialli, privati dei semi, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro, non salato
- 300 g di riso per risotto (tempo di cottura 20 min.)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) (per 0,5 l)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ¾ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino con rametti
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Zuppa di zucca
35min
Purè di patate nature
55min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40min
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Cipolle rosolate (200 g)
25min
Vellutata di peperoni
20 Min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Piatto misto bernese
1h 15min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 Min
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1 godz. 45 min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15 Min