Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva
- ¾ cucchiaino di sale
- cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 - 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza e il succo
-
4
filetti di rombo (120-200 g l'uno)
of 4 filetti di pesce bianco (120-200 g l'uno) - 200 g di verdure miste (carote, zucchine, gambo di sedano, rape) a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a fette (3 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate nature
55min
Pepata di cozze
55min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 Min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Zuppa di bietole e ginger
40 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
50 Min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10min
Mandorle pralinate con cioccolato e cocco
40 Min