Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 120 g di porro, a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di verdure miste (ad es. patate, carote, zucchine, sedano, pomodori, bietole, fagioli, zucca), ev. a pezzi
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta
of 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto) - 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta secca, di formato piccolo (ad es. ditalini)
- 6 cucchiaini di olio di oliva
- 6 foglie di basilico fresco
- 6 - 12 cucchiaini di Parmigiano, grattugiato per cospargere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1202 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Minestrone
45 Min
Impasto per pizza
1sa
Asparagi con patate
50min
Besciamella
15 min
Minestra saporita di pasta e verdure
50min
Minestrone
45 Min
Besciamella
15 min
Dado vegetale
1sa
Zuppa di verdure
25 dk
Frittata
35 dk
Peperonata all'orientale con funghi
25 dk
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 Min