![Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc1a62d2-cb5f-4bdc-b3b9-ac24cc79f694/Derivates/cd8a238b-b908-43ee-ab50-b1552b1b4511.jpg)
Compatibele versies
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 90 g di scalogni, tagliati a metà
- 10 g di olio di oliva
- 30 g di burro, non salato
- 320 g di riso per risotto (ad es. Carnaroli, cottura: 20 minuti)
- 80 g di vino bianco, secco
- 730 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
Insalata di carote e mele e finitura del risotto
- 300 - 400 g di carote, pelate, a pezzi, a piacere
- 200 - 300 g di mele, private del torsolo, a pezzi, a piacere
- 20 g di olio vegetale
- 20 - 30 g di aceto di vino bianco, a piacere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 100 - 150 g di spinaci
- 20 grammo di burro, non salato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2623 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1294 mg
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1 Std.
Torta di mele
1 Std.
Besciamella
15 Min
Besciamella
15 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Gratin di patate
1 Std. 10 Min
Panna montata
10 min
Cioccolata calda
10 min
Torta di carote argoviese
2h
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
Purea di patate
45 Min
Purè di patate nature
55 Min