Apparaten en Accessoires
Vegan cheddar mac & cheese
Voorbereiding 15min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Veganistische cheddarkaas
-
water200 g
-
agar-agar in poeder10 g
-
rode paprika's zaadjes verwijderd, in stukken200 g
-
teentje knoflook1
-
kokosolie en iets meer om in te vetten30 g
-
tomatenpuree5 g
-
rauwe cashewnoten100 g
-
sojasaus15 g
-
voedingsgist20 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
uienpoeder1 eetlepel
-
ciderazijn15 g
-
gedroogde pepervlokken1 - 2 snuifjes
-
zout1 ½ theelepel
-
gemalen witte peper¼ theelepel
Macaroni met kaas
-
verse salieblaadjes4 - 5 takjes
-
olijfolie30 g
-
paneermeel30 g
-
water1200 g
-
zout1 theelepel
-
droge pasta, type macaroni320 g
-
olijfolie1 theelepel
-
uien gehalveerd120 g
-
verse rode peper ontpit, grof gehakt1
-
amandelmelk ongezoet130 g
-
gerookte paprikapoeder1 theelepel
-
currypoeder1 theelepel
-
zout naar eigen smaak½ - 1 theelepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1471.6 mg
Eiwitten
14.3 g
Calorieën
1955.6 kJ /
467.4 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
7.7 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
60 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Avocadosap met dadels
5min
Mout milkshake
10min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Smoothie
5min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Gierst met kip en curry
35min
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min