Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 Std. 30 Min
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min
Steak au Poivre
20min
Turkse moussaka
1h 10min
Appel strudel
1u. 45min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Havertaart
Geen beoordelingen