Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rijstpudding
1h
Peergelei
Keine Bewertungen
Bechamelsaus
15 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Citroenslush met champagne
Keine Bewertungen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Vegan cheddar mac & cheese
Keine Bewertungen
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min