Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 42 g Hefe
- 500 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Flohsamenschalen
- 45 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 100 g Mozzarella, in kleinen Würfeln
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min
Ratatouille mit Blumenkohlreis
40 Min
Zweierlei Muffins
45 Min
Saatenbrot
2h
Coleslaw
10 Min
Chai-Latte-Parfait
15sa 20 dk
Glutenfreie Kürbistarte
3 Std.
Vegane Erdnuss-Schoko-Cookies
50 Min
Glutenfreie Apfelküchlein
1 Std.
Mohnkuchen (Low Carb)
1 Std. 5 Min
Brot ohne Mehl
1 Std. 45 Min
Veganer Apfelkuchen mit Streuseln und Baiser
2h