![Glutenfreies Faltenbrot Glutenfreies Faltenbrot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66558e76a9f6bff2016f3cc68194b5eb/Derivates/25b382b6b068492c3d0981e8cb252c7a1b3085a0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 42 g Hefe
- 500 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Flohsamenschalen
- 45 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 100 g Mozzarella, in kleinen Würfeln
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brot ohne Mehl
1h 45min
Saatenbrot
2h
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min
Blätterteig-Möhren
40 min
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5 Std.
Glutenfreie Apfelküchlein
1 Std.
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1h 20min
Vegane Donauwellen-Cupcakes
4h
Ingwer-Kurkuma-Immunbooster
15min
Glutenfreie Schoko-Cupcakes mit Erdbeer-Buttercreme
2h
Walnuss-Tomaten-Aufstrich
15min