Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 42 g Hefe
- 500 g glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 TL Flohsamenschalen
- 45 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 100 g Oliven, grün, entsteint
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 100 g Mozzarella, in kleinen Würfeln
- Pfeffer zum Würzen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 388 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Low Carb Puten-Döner
50 min
Sesambrötchen (Low Carb)
45min
Veganer Himbeer-Mandel-Kuchen
5h 30 min.
Kürbisdip
1hod.
Rosmarin-Käse-Stangen
1hod. 20min
Pizza mit Kartoffelteig
8h
Glutenfreie Brötchen
1hod.
Quinoa-Tomaten-Dip mit Avocado
40 λεπτ.
Zucchini-Ricotta-Frittata
40 λεπτ.
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1h 10 min
Glutenfreie Apfelküchlein
1hod.
Glutenfreie Käseküchlein
2hod.