Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- huile neutre, pour le moule
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique
- 1 pincée de sel
Le glaçage
- 250 g de beurre mou
- 500 g de sucre glace
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- ¼ c. à café de sel
- 6 - 9 gouttes de colorant alimentaire rouge en gel ou liquide
La décoration
- 4 petites meringues
- 1 grenade, égrainée
- 3 - 4 guimauves blanches
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 152.7 mg
Alternatieve recepten
Spritz au chocolat
50 Min
Sablés viennois
45 Min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4 Std.
Chemin de fer
3 Std. 20 Min
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Fraisier
15h
Palets bretons à la coco
45 Min
Churros maison et pâte à tartiner
1 Std. 10 Min
Brioche à la mie filante
1 Std. 45 Min
Crème glacée caramel et cacahuète
3 Std. 20 Min
Number cake 10
2 Std. 15 Min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min