Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Knoblauchzehen
- 4 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 1 TL Pfeffer
- 1200 g Hähnchenschenkel, mit Haut (4 Stück à ca. 300 g)
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tomatenmark
- 6 Wacholderbeeren
- 1 Prise Zucker
- 250 g Rotwein, trocken
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose, mit Kräutern
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3814 kJ / 912 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 66 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 861 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1 godz. 30 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 Std.
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20min
Chorizo-Patties
1hod. 25min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50 Min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 Std.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Hähnchen in Estragonsauce
50 Min