Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de carotte, en morceaux
- 1 branche de céleri, en morceaux
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 2 gousses d'ail, dégermées
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 350 g de viande de bœuf hachée
-
500
g de passata de tomate nature
of 500 g de coulis de tomates - 200 g d'eau
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à café de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1391 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Gâteau moelleux au chocolat
40min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Jus de fraises
10 Min
Purée mousseline
40min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Chorba tunisienne
45 Min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30min
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 15 Min
L'incontournable sauce bolognaise
50min