Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, coupé en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 3 carottes, en rondelles
- 1 pomme de terre, en cubes
- 3 c. à soupe bombées de concentré de tomate
- 1 c. à soupe bombée de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- 1200 g d'eau
- feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2059.1 kJ / 492.2 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 87.2 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 15.2 g
- Natrium
- 2455 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rfissa au poulet
1 Std. 20 Min
Chakchouka aux œufs
50 min
Soupe de lentilles corail aux céréales
1h 5min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Chorba tunisienne
45 min
Berkoukes
50 min
Boulgour oriental
15 Min
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 min
Riz djerbien aux blancs de poulet
1 godz.
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 godz. 25 min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1 godz.