![Caraméliser 200 g d'oignons Caraméliser 200 g d'oignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab215574-a331-4d6f-940c-9eb5375262a4/Derivates/f64529f6-ba9d-4ceb-94db-a5fadb2e00e5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g d'huile végétale
of 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
of 200 g oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm) - 20 g d'eau
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 406 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter des oignons avec du piment
20 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Rissoler 200 g de courgettes
20 Min
Rissoler des oignons
20 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25min