Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte aux speculoos (la veille)
- 200 g de biscuits speculoos
- 60 g de beurre, en petits morceaux
Réalisation de la crème (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune)
- 250 g de crème liquide 35% m.g., dont 210 g bien froide
- 300 g de fromage frais type Philadelphia®, très froid
- 3 c. à soupe de sucre glace
- 100 g de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
Décoration (le jour même)
- 3 c. à soupe de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
- biscuits speculoos, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2207 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Bouza (crèmes à la noisette)
3 Std. 30 Min
Bûche glacée chocolat et crème brûlée
4h
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Fraisier
15u.
Pâte de pistaches
20min
Cheesecake speculoos et caramel
2 godz. 45 min
Feuilleté chantilly et fraise
1h 30min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Entremets façon tiramisu
5h
Crème au beurre à la meringue suisse
50min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min