Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte aux speculoos (la veille)
- 200 g de biscuits speculoos
- 60 g de beurre, en petits morceaux
Réalisation de la crème (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune)
- 250 g de crème liquide 35% m.g., dont 210 g bien froide
- 300 g de fromage frais type Philadelphia®, très froid
- 3 c. à soupe de sucre glace
- 100 g de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
Décoration (le jour même)
- 3 c. à soupe de pâte de speculoos (voir "Conseils(s)")
- biscuits speculoos, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2207 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30 dk
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 dk
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Fraisier
15 Std.
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 dk
Napolitain
4h 20min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1sa 15 dk
Cruffins américains
3sa 50 dk
Sauce fromagère
30 dk
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min