Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis rouges
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier, déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de maïs sec mote (hominy)
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de laitue Romaine, hachée
- du citron vert, pour servir
- du piment Pequin sec, pour servir
- des toasts mexicains, pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2087 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini pavlovas à l’orange
1 Std. 50 Min
Cake à l’orange imbibé
1 Std. 30 Min
Cassolette de crevettes et vermicelles
30min
Morceaux de pommes en conserve
Geen beoordelingen
Quiche aux épinards et tomates
1 Std. 45 Min
Rouleaux frais estivaux
30min
Muffins végans cheesecake et myrtilles
1h 20 min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3 godz.
Salade de crevettes sicilienne
40min
Tranche aux prunes
1 Std. 30 Min
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Geen beoordelingen