Apparaten en Accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1791 kJ /
428 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
49 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Aardappelsoep met curry
35min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Ovenburger
1u. 45min
Wintergroente en rundvlees cholent
4u. 30min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Tomatenrijst
30min
Tagliatelle met broccoli
15min
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Aardappelgoulash
1u.