Apparaten en Accessoires
Spek en fontina gerolde pizza
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 10min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1791 kJ /
428 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
49 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savarin
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Vanillevla met rabarber
50min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Hot dogs
35min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Vegan kaas dip
40min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen