Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chilli (see Tip)
- 140 g red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 170 g English cucumbers, cut into pieces
- 680 g heirloom tomatoes, quartered
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 30 g red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Creamy pea soup
40min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 Min
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Geen beoordelingen
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Gazpacho
1h 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Mayonnaise
5min
Floating islands
40min
Gazpacho
1h 15min
Olive oil, garlic and almond soup
5min