Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g shallots, cut into pieces
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 1 fresh Fresno chilli (see Tip)
- 140 g red bell pepper, stem, seeds and pith removed, cut into pieces
- 170 g English cucumbers, cut into pieces
- 680 g heirloom tomatoes, quartered
- 60 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 30 g red wine vinegar
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 - 4 sprigs fresh basil, leaves only, hand torn
- 10 fresh chives, thinly sliced
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 807.7 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 450.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Fish Ceviche
3 Std. 25 Min
Pinot Noir Poached Pears
2 Std.
Hollandaise sauce
15 λεπτ.
Angolan fish stew (Calulu)
50 λεπτ.
Torta Pasqualina
1 godz. 50 min
Egg canapés
10 λεπτ.
Gazpacho
1h 15min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 λεπτ.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1ωρ. 20 λεπτ.