Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de lait
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g de sel
- 3 œufs, dont 1 battu
- 70 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine T45, pour fariner
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 5497 kJ / 1307 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 231 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Brioche extra moelleuse
3 Std. 45 Min
Brioche extra crémeuse
2 Std. 15 Min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7sa 5 dk
Croissants au beurre
16sa 15 dk
Baguette tradition
15h 25 min