Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème d’amande
- 60 g de beurre mou
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g d'amandes en poudre
- 60 g d'œuf
- 5 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum
Cuisson et finitions
- 450 g de poires au sirop, égouttées
- amandes effilées, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2061 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Brioche Nanterre
4h 15min
Fraisier
15h
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
Far breton aux pruneaux
1h
Flan à la noix de coco
1sa 15 dk
Flan sans pâte
6 Std.
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 min
Gâteau aux pommes
1h
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30 min