Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pâte sucrée
- 65 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre mou, en morceaux
- 20 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 35 g d'œuf
- 180 g de farine T55 de préférence
Réalisation de la crème d’amande
- 60 g de beurre mou
- 60 g de sucre en poudre
- 60 g d'amandes en poudre
- 60 g d'œuf
- 5 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum
Cuisson et finitions
- 450 g de poires au sirop, égouttées
- amandes effilées, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2061 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Tarte aux fraises et noisettes
2 Std. 40 Min
Fraisier
15u.
Gâteau aux pommes
1h
Tarte amandine aux pommes et poires
50min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Gâteau pâtissier aux pommes en spirales
1h 20min
Gâteau moelleux au citron
1h
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Tarte aux poires Bourdaloue
3h 10 min.
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min.
Chouquettes du goûter
35min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40 min