Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 820 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Sorbet à la framboise
15min
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1h 35min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20min
Crèmes aux framboises
4h 25min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Pannacotta
5 Std. 50 Min
Pannacotta aux myrtilles
4 godz. 30 min
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2h 10min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min