Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 400 g de crème liquide entière
- 320 g de fruits rouges frais variés (250 g équeutés et en morceaux, et 70 g pour la finition)
- 35 g de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 820 kJ / 199 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3 Std. 30 Min
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Crème brûlée à la vanille
3h 45 min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2h 30 min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta
5 godz. 50 min
Mousse de fraise
4h 15min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Verrine à l'abricot
1h 35 min