Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
of le zeste d'un citron vert, non traité
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 38 g
Alternatieve recepten
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Pannacotta au lemon curd
1h 45min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pannacotta
5h 50min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2 Std. 30 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 Std. 30 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 min