![Sauce aurore (béchamel à la tomate) Sauce aurore (béchamel à la tomate)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d213abc6-d46a-4748-95f6-69c733f2348c/Derivates/eb97e22d-4591-4ab7-9d13-c5201c4d0ad0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 - 80 g de beurre
- 500 - 1000 g de lait
- 40 - 80 g de farine de blé
- 1 - 2 c. à soupe de concentré de tomate
- ½ - 1 c. à café de sel
- 2 - 4 pincées de poivre moulu
- 2 - 4 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 6409 kJ / 1529 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 103 g
- Verzadigd vet
- 62 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1732 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce au poivre
25 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce choron
20 min
Sauce hollandaise
15min
Sauce soubise
30 min
Sauce aurore
15min
Sauce hollandaise
15min
Crème anglaise Mode Sauce
15min
Sauce blanche
10min
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce Messine
10min