Apparaten en Accessoires
Aardappelpuree en merguez
Voorbereiding 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optioneel) om op te dienen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1685.5 mg
Eiwitten
28.3 g
Calorieën
2523.2 kJ /
605 kcal
Vetten
32 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
18.3 g
Koolhydraten
48.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Friend® in de zomer
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Geen beoordelingen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Mojito
5min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Mokka-pompoen frappuccino
20min