Apparaten en Accessoires
Bulgur en rode linzensoep
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook naar eigen smaak2 - 3
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
boter in stukken30 g
-
rode linzen200 g
-
gedroogde munt2 el
-
rijst30 g
-
bulgur20 g
-
zout naar eigen smaak1 ½ - 1 ¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¼ tl
-
rode chilivlokken naar eigen smaak¼ tl
-
water op kamertemperatuur1470 g
-
citroen in partjes1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
15 g
Calorieën
1660 kJ /
396.5 kcal
Vetten
7.3 g
Vezels
10.6 g
Koolhydraten
38 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Sate Ayam
1u. 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Ezogelin Soep
1u. 5min
Kip tikka masala
1u. 10min