Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
of 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 860.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas con salsa cremosa de jalapeño
50 Min
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Pollo con mole TM6
1sa
Pescado a la Veracruzana
30 Min
Costillas dulces marinadas en té negro con vegetales al vapor y arroz
1 Std. 40 Min
Tamales Chiapanecos
2 Std. 30 Min
Mole de olla de la abuela
1 Std. 40 Min
Carnitas de Marlin
40 dk
Enchiladas de carne
30 Min
Pollo relleno de champiñones con patatas glaseadas
1sa 30 dk
Carlota de mango y queso
7 Std.
Albóndigas de chicharrón
45 Min