![Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar Caldillo durangueño (Durango) TM6 Pelar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/42e8a10c147fa658b7d4c52c0f2a38c7/Derivates/5e0c466d5a5e42e58def2b037ffb7f7520fb349e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelado de papas
- 600 g de agua, para pelar
-
200
g de papas, trozos de 5 cm
of 200 g de papas cambray, del mismo tamaño - 1 diente de ajo, pelado
- 120 g de cebolla, en trozos
- 500 g de jitomate, en cubos (1 cm)
- 20 g de aceite de maíz
- 1 cdita de sal rosa del himalaya, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo de carne
- 650 g de filete de res, en cubos (2 cm)
Pelado de chiles
- 3 chiles poblanos medianos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1354.3 kJ / 323.7 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 860.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Caldo de queso
40min
Rollos de carne
1 godz. 10 min
Sopa de fajitas de pollo
50min
Entomatadas de pollo
40min
Pierna de cerdo colorada
1h
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Lonches bañados tipo Gemma
55min
Frijoles puercos a mi manera
25min
Sopa cremosa de pollo con verduras
40min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5hod.
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min