Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 245.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de elote con rajas
1 Std.
Machaca con huevo
35 min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (Hestan Cue™)
35 min
Ensalada de verduras con salsa de nuez de la India
2 godz. 45 min
Flanes de chícharo con salsa de queso
40 Min
Salsa holandesa
15 Min
Huevos benedictinos
1 Std.
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1 Std.
Salsa de chile manzano
10 Min
Aderezo de jengibre y naranja
5 min
Sashimi de betabel
15 Min
Claras batidas
5 min