Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de echalot
- 1 cdita de estragón seco
- 50 g de vinagre de vino blanco
- 150 g de mantequilla sin sal
- 3 yemas de huevo
- ½ cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 400 g de ejotes blanqueados (ver receta)
- perejil fresco picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1416.5 kJ / 337.2 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 245.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Rollitos de ensalada de surimi
20p
Flanes de chícharo con salsa de queso
40p
Sopa de poro y papa
40p
Sashimi de betabel
15 min
Salsa de chile manzano
10p
Crema de cilantro
30min
Sopa de cilantro
1 Std. 20 Min
Filete de res con salsa de jamaica
50 Min
Crema de hongos con tocino
25 Min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40p
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min