Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g de jengibre, pelado
-
5
g de cebolla cambray, solamente la parte verde del tallo
of 5 g de cebollín - 1 chile serrano, sin rabo
- ½ cdita de aceite de ajonjolí
- 30 g de jugo de naranja
- 15 g de salsa de soya, baja en sodio
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de pasta de yuzu (optioneel)
- 230 g de atún fresco, cortado en cubitosde 5 mm
- 2 pepinos europeos
- cebollín picado, para decorar
- ajonjolí negro, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 335.3 kJ / 79.8 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 1.2 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado con salsa de aguacate, pasta primavera y plátanos con cajeta
30 min
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
30 min
Toritos de marlin
25 min
Ceviche blanco
30 min
Ensalada capresse
15 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Pescado a la talla
40 min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Pescado para taquear
25 min
Poke bowl de atún spicy
30 min