![Chiles anchos rellenos en salsa de frijol Chiles anchos rellenos en salsa de frijol](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4220FD09-12CE-47B0-B0A9-CDD5C681AFB9/Derivates/c1c31002-213a-48d7-90ac-f0f87ca54823.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones, cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos, sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra, desmoronado
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1344 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.
Carnitas de atún
40 min
Sopa de chile ancho y requesón
30 min
Entomatadas de jamaica
50 min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Barbacoa de hongos
30 min
Pescado para taquear
25 min
Pollo encacahuatado
45 min
Sopa de tortilla
40 min
Sopa de nopales
45 min
Caldo tlalpeño
1 godz. 20 min