Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de hojas de epazote, frescas
Relleno de champiñones
- 50 g de cebolla, en trozo
- 2 dientes de ajo
- 35 g de aceite vegetal
- 800 g de champiñones, cortados en octavos
- 6 - 8 chiles anchos, sin semillas, cortados a lo largo para rellenar e hidratados con agua tibia
Salsa de frijol
- 400 g de frijol negro cocido
- 390 g de caldo de cocción de los frijoles
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 150 g de queso de cabra, desmoronado
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1344 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de nopales con chile morita
30min
Chiles anchos rellenos de chicharrón
1h
Hongos al pastor
20 min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min
Envuelto de pescado en hoja de maíz
35 min
Chile ancho relleno de frijol y plátano
1h 50min
Pescado a la talla
40min
Pancita de hongos
1h
Barbacoa de hongos
30min
Entomatadas de jamaica
50 min
Cazuela de panela con espinacas y caldillo
30min
Crema de chile poblano
25 min