Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de habas
- 250 g de habas secas
- 1500 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 50 g de cebolla
- 2 ramitas de epazote
- 15 g de aceite
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
Salsa de chiles rojos
- 65 g de cebolla
- 2 chiles morita, sin semillas
- 2 chiles cascabel, sin semillas
- 2 chiles de árbol secos
- 15 g de aceite
- 240 g de jitomate guaje, cortados en cuartos
- 2 ramitas de cilantro
- ½ cucharadita de sal fina
Masa de maíz
- 200 g de harina de maíz
- ¼ cucharadita de sal fina
-
200 - 270
g de agua
of 200 - 270 g de caldo de verduras, en tetrapack
Tlacoyitos
- cebolla blanca, fileteada
- crema ácida
- cilantro, sólo las hojas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 739 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de setas
25min
Soya al pastor
40 Min
Tacos de papa
1 Std.
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40 Min
Adobo al pastor
10min
Mole de olla vegetariano
1 Std.
Pancita de hongos
1 Std.
Verduras en salsa morita
35 Min
Pozole de setas
1 Std.
Entomatadas de jamaica
50 Min
Tinga de col
35 Min
Tacos de flor de Jamaica
1 Std.