Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verduras
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 180 g de jitomate guaje, en cubos (1 cm)
- 250 g de pepino europeo, sin semillas, con pile y en cubos (1 cm)
- 210 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 110 g de granos de elote, enlatados y escurridos
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Salsa de aguacate
- 200 g de tomate verde, en cuartos
- 1 - 2 chiles serranos, o al gusto
- 1 aguacate grande (200 g de pulpa)
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 15 g de aceite de aguacate
Montaje
- 100 g de lechuga romana, fileteada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1205 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 966 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Barbacoa de hongos
30 min
Pozole de setas
1 godz.
Tostadas de setas
30 min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30 min
Pimientos rellenos de quinoa
1 godz.
Enfrijoladas
30 min
Tostadas de arroz con aguacate y garbanzo
10min
Entomatadas de jamaica
50 min
Wraps de verduras
30 min
Taquitos dorados de papa y chorizo vegetariano
55 min
Ceviche de pepino y jícama
10min