Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Verduras
- 10 g de hojas de cilantro, frescas
- 180 g de jitomate guaje, en cubos (1 cm)
- 250 g de pepino europeo, sin semillas, con pile y en cubos (1 cm)
- 210 g de garbanzos cocidos, escurridos
- 110 g de granos de elote, enlatados y escurridos
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ - 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
Salsa de aguacate
- 200 g de tomate verde, en cuartos
- 1 - 2 chiles serranos, o al gusto
- 1 aguacate grande (200 g de pulpa)
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 15 g de aceite de aguacate
Montaje
- 100 g de lechuga romana, fileteada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1205 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 966 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Noodles con ejotes
40 min
Tostadas de arroz con aguacate y garbanzo
10 Min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Pudín de chía y plátano
2 godz. 10 min
Tlacoyos de nopal
30 Min
Wraps de verduras
30 Min
Chiles güeros rellenos
55min
Sandwich de verduras
30 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Ensalada de garbanzo
10 Min
Barbacoa de hongos
30 Min