Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho
- 150 g azeite
- 60 g vinagre
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1 c. chá de mostarda de Dijon
-
15
g xarope de ácer
of 10 g mel - 2 c. chá de manjericão, seco
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
Carpaccio de beterraba
- 800 g beterraba crua cortada em metades
- 1100 g água
- 1 c. chá de azeite
- 50 - 80 g rúcula
- 230 g queijo burrata cortado em pedaços
- 2 c. sopa de romã
- 2 c. sopa de noz pecan cortada em pedaços
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1296 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 419.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofras com molho de manteiga e manjericão
1 Std.
Sopa de batata com caril
35 Min
Sopa Pho com sobras de frango
2h
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45min
Cuscuz de carne seca
Geen beoordelingen
Crepes de tofu e legumes
Geen beoordelingen
Salmão thai com puré de edamame
1h 20min
Gomas de limão e gengibre
1 Std. 30 Min
Medalhões vegetarianos
1h 10 min
Poke havaiano
45min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Pulled pork
4h 30min