Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fresca
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 300 g água, mais q.b. p/ cozer
- 500 g abóbora cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 30 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 60 g azeite
- 2 - 3 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 2 dentes de alho
- 200 g cogumelos Paris cortados em metades
- 1 pitada de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé de espinafres e cogumelos
1h 20min
Bolo de arroz com manga vegan
11h
Lasanha vegetariana
1 Std. 15 Min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min
Técnica Orecchiette
Geen beoordelingen
Guacamole
10min
Rolo de seitan recheado com arroz de champanhe
1h 45min
Caril Massaman de beringela vegan
50 Min
Caril indiano vegetariano
50 Min
Pataniscas de espinafres com tahini
25 Min
Empada vegetariana
1 Std. 25 Min
Lassi vegan de manga
5 Min