Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fresca
- 200 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 ovos
- 60 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 300 g água, mais q.b. p/ cozer
- 500 g abóbora cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 30 g alho-francês cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 60 g azeite
- 2 - 3 pitadas de sal, mais q.b. p/ temperar
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 2 dentes de alho
- 200 g cogumelos Paris cortados em metades
- 1 pitada de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1 Std. 15 Min
Risoto de beterraba
30 Min
Pasta de grão e milho
35 Min
Falafel com molho de tomate e coco
9h
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1 Std.
Creme vegan de caju e limão
35 Min
Molho pesto
5min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50min
Fajitas de camarão, guacamole com iogurte e rebentos de soja
25 Min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Húmus de beterraba
5min