Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g quinoa
- 200 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 10 g fermento de padeiro seco (1 saqueta) - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 100 g fécula de batata
- 100 g farinha s/ glúten
- 200 g farinha de trigo sarraceno
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1061 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão sem glúten
3 godz. 20 min
Pão de sementes e tâmaras
1 Std. 50 Min
Pão de grão-de-bico e trigo sarraceno sem glúten
45 Min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50 Min
Pão dos 3 ás sem glúten
1sa
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1sa 30 dk
Trufas de aveia e alfarroba
15 Min
Pão de hambúrguer com sementes sem glúten
40 dk
Pão de arroz sem glúten
1sa 30 dk
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40 dk
Iogurte vegan de coco
12 Std. 25 Min
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1h 35min