Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 400 g batata-doce cortada em pedaços
- 500 g água
- 100 g farinha de arroz (ver dica)
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 200 g queijo mozarela ralado
- 6 - 8 tomate-cereja cortado em metades
- 8 - 10 azeitonas s/ caroço
- 1 c. chá de orégãos
- 10 folhas de manjericão fresco
- 1 fio de azeite p/ regar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 813.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de farinha de grão e cebola roxa com salada morna
1 Std. 5 Min
Pão integral com tomilho-limão
2h 35 min
Omelete de clara de ovo e coco
45 min
Bolachas de queijo vegan
30 min
Muffins de mirtilo e queijo vegan
1 Std. 20 Min
Ketchup de pimentos
Geen beoordelingen
Batata-doce espiralizada com frango no forno - TM6
1h 10min
Molho aioli vegan
5h
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40 min
Smoothie de pera e especiarias sem lactose
5min
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1 Std. 30 Min
Pão de banana vegan
1 godz.