Thermomix® mesbeschermer nodig

Om dit recept te bereiden heb je de Thermomix® mesbeschermer nodig Meer informatie

Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
TM6

Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão

4.9 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 filetes de bacalhau fresco c/ pele (200 g unid.)
  • 5 pés de tomilho
  • 3 c. chá de raspa de limão
  • 30 g sumo de limão, mais 1 c. de chá
  • 30 g chalota
  • 200 g beterraba cortada em pedaços (2-3 cm)
  • 20 g azeite, mais q.b. p/ temperar e p/ regar
  • 240 g arroz p/ risoto
  • 130 g vinho branco seco
  • 580 g água
    of 580 g caldo de legumes líquido
  • 1 c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
    of ½ cubo de caldo de legumes, esfarelado
  • 1 - 2 talos de citronela cortados em pedaços
  • 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ fritar
  • 2 pitadas de pimenta branca
  • 40 g manteiga

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2366 kJ / 565 kcal
Eiwitten
42 g
Koolhydraten
53 g
Vetten
18 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
2.7 g
Natrium
1501 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten