Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalhau fresco c/ pele (200 g unid.)
- 5 pés de tomilho
- 3 c. chá de raspa de limão
- 30 g sumo de limão, mais 1 c. de chá
- 30 g chalota
- 200 g beterraba cortada em pedaços (2-3 cm)
- 20 g azeite, mais q.b. p/ temperar e p/ regar
- 240 g arroz p/ risoto
- 130 g vinho branco seco
-
580
g água
of 580 g caldo de legumes líquido -
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes, esfarelado - 1 - 2 talos de citronela cortados em pedaços
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ fritar
- 2 pitadas de pimenta branca
- 40 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2366 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45 min
Tártaro de bacalhau e melancia
Geen beoordelingen
Salada com queijo de cabra e molho de caju torrado
25min
Húmus de curgete
15min
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Moqueca de camarão
1 godz.
Guacamole
10min
Tartar de salmão
10min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 min
Camarão com molho de abacaxi e arroz basmati
1 Std. 20 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 min