Risoto de cevadinha com nabiças e espargos

Risoto de cevadinha com nabiças e espargos

4.3 6 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
6 doses

Ingrediënten

  • dentes de alho
    3
  • manteiga
    50 g
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • nabiça cortada em pedaços pequenos
    200 g
  • espargos verdes cortados em pedaços
    100 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • queijo mascarpone
    100 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • tomilho-limão só as folhas
    10 pés de
  • água
    900 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • cevada perolada
    250 g
  • limão só a raspa
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 281.7 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 1222.8 kJ / 292.3 kcal
Vetten 13.7 g
Vezels 10.1 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 37.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...