Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dentes de alho
- 50 g manteiga
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- 200 g nabiça cortada em pedaços pequenos
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 100 g queijo mascarpone
- 1 pitada de pimenta
- 10 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 900 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 250 g cevada perolada
- 1 limão, só a raspa
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1222.8 kJ / 292.3 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 281.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2hod. 40min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 dk
Risoto de espargos e açafrão
35 Min
Risoto com ervas aromáticas
40 Min
Risoto de cogumelos Porcini
35 Min
Caril thai vegetariano
35 Min
Risoto de couve e favas
35 Min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 Min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 godz. 20 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h