Compatibele versies
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne dorada
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de carne de res, sin hueso, en tiras (1 cm x 3-4 cm)
- 100 g de chicharrón de cerdo
- 1000 g de agua, para limpiar
Salsa asada de chile morita
- 20 g de chile morita, sin tallo ni semillas
- 120 g de jitomate guaje, en cuartos
- 130 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados
- 60 g de aceite vegetal
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de pimienta negra molida
- 200 g de agua
- 12 - 18 tortillas de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 24.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 693.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15min
Bistec de res en salsa de chipotle
30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pierna de cerdo colorada
1h
Frijoles puercos a mi manera
25min
Carne en chile negro (Black Diamond)
1h 20 min
Cochito
50min
Adobo con carne
50min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min