Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de aceite vegetal
- 400 g de hongos portobello, frescos, cortados en rebanadas
- 200 g de champiñones, cortados en rebanadas
- 200 g de setas, cortadas en rebanadas
- 4 cditas de sal gruesa
- 220 g de cebolla, y un poco más picada finamente para servir
- 8 hojas de epazote
- 35 g de chile pasilla, sin semillas
- 15 g de chile ancho, sin semillas
- 2 dientes de ajo
- 400 g de jitomate, en cuartos
- 30 g de agua
- 20 g de harina de maíz
-
800
g de fondo de verduras
of 800 g de caldo de verduras, en tetrapack - cilantro, picado finamente
- limones, cortados en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 684 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de nopales
45 min
Mole de olla vegano
45 min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Tinga de setas
25min
Sopa de nopales y huevo hilado
50 min
Tinga de col
35 min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37min
Pozole de setas
1 godz.
Taquitos de huitlacoche
25min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Sopa de setas
35 min
Mole de olla vegetariano
1 godz.