Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g gemischter Blattsalat
- 20 g Minze, abgezupft
- 20 g Koriander, abgezupft
- 150 g Wasser
- 10 g Speisestärke
- 60 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 200 g Zwiebeln, in Spalten
- 30 g Öl
- 350 g Rinderfiletsteak, in Streifen (1 x 6 cm)
- 30 g Zitronengras, längs halbiert und angedrückt
- 20 g Fischsauce
- 10 g Honig
- 10 g Sesamöl
- ¼ TL Pfeffer
-
1
TL Chiliöl
of 1 TL Sriracha-Sauce - 1 rote Chilischote, frisch, in dünnen Ringen (ca. 1-2 mm)
- 1 Limette, in Spalten
- 1 Baguette, in Scheiben (ca. 1-2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2721 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 8.6 g
- Natrium
- 906 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vietnamesischer Nudelsalat
40min
Koreanische Ramen mit Tofu
1h
Cashew-Hähnchen
40min
Glasnudelsalat mit Rindfleisch
1h
Papayasalat
20 min
Thai-Glasnudelsalat
30min
Sesam-Lachs mit Soba-Nudel-Salat
30min
Summer Rolls mit Spargel und Garnelen
50min
Asiatisches Hühnerfrikassee
50min
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25 min