Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à café de basilic déshydraté
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 150 g d'olives vertes dénoyautées
- 60 g de tomates séchées à l'huile
- 30 g de filets d'anchois à l'huile
- 500 g de viande hachée mixte, porc et bœuf
- 80 g de vin rouge
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 50 g d'huile d'olive
- 3 - 4 poivrons rouges (250-300 g chacun)
- 1 c. à café de paprika doux
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 60 g de raisins secs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1936 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 31.7 g
- Verzadigd vet
- 19.1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 659.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Pâtes au citron et saumon fumé Deuxième bol
35 min
Moussaka grecque
1h 20min
Osso-buco et boulgour
1 Std. 5 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Salade de concombre à l'aneth
10 Min
Tartelette fine aux pommes
3h
Légumes aux haricots verts
30min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min