![Remolacha cocida (Pelar) Remolacha cocida (Pelar)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79e72b0c76e9e847a4df74afdfaf6362/Derivates/094a80649a21a1b036e9f753b5d55fa165d8c8cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelar
- 800 g de remolacha cruda en mitades
- 600 g de agua
- 1 cucharadita de aceite de oliva
Remolacha cocida
- 900 - 1000 g de agua (ajuste la cantidad sin superar el nivel máx. del vaso)
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 239 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 308.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cebolla dorada (100 g) en cuartos
10min
Cebolla caramelizada (100 g)
25 dk
Cebolla caramelizada (100 g) en octavos
20min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Calabacín dorado (100 g) en mitades
15 dk
Bastones de zanahoria dorados (100 g)
10min
Pimientos dorados (100 g)
15 dk
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Cebolla dorada (100 g) en octavos
20min
Pimientos dorados (100 g) en tiras
15 dk
Cebolla dorada (80 g)
20min