Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), por ejemplo, semillas de girasol, pepitas de calabaza, semillas de lino
- 40 g de semillas de chía
- 400 g de agua
- 300 g de harina de trigo sarraceno
- 12 g de polvo para hornear
- 1 cdita sal
- 60 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 823.7 kJ / 196.9 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 333 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Quiche de berenjena ( sin azúcar, sin gluten, sin huevo, sin lactosa)
1h 5min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min
Pan alemán sin gluten
3h
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Panecillos de lino y chía
40min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Pan 100% trigo sarraceno
2h
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15 min