Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Solomillos marinados
- 10 tiras de piel de naranja (sin nada de la parte blanca)
- 1 cucharada de ajo en polvo
- 4 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 4 ramitas de menta fresca (hojas y parte del tallo)
- 2 pellizcos de orégano seco
- 2 pellizcos de comino molido
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 25 g de aceite de oliva
- 50 g de jugo de naranja recién exprimido
- 3 solomillos de cerdo (de no más de 500 g c/u)
Lactonesa
-
150
g de aceite de girasol
of 150 g de aceite de oliva - 75 g de leche
- ½ diente de ajo
- ½ cucharadita de sal (ajustar a gusto)
-
10
g de jugo de limón
of 1 cucharada de vinagre - ½ cucharadita de cúrcuma molida
Salsa de damascos
- 30 g de cebolla de verdeo
- 50 g de manteca
- 8 - 10 damascos frescos maduros, en trozos, sin carozo
- 70 g de Marsala dulce
- 200 g de caldo de ave
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de curry en polvo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Salsa criolla
5 min
Fainá
2h 10min
Matambre arrollado
24h
Bondiola con salsa de vino tinto
1sa
Pasta con melón y jamón
Geen beoordelingen
Flan
5h 30min
Pan de molde
3u.
Guiso típico Uruguayo
55 dk
Pionono relleno de dulce de leche
50 min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1sa
Empanadas de carne
1 godz. 50 min
Tarta Pascualina
1h 30min