Apparaten en Accessoires
Paashaas apero-hapjes
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 30min
18 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
320 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Soezendeeg
2u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Meringue spoken
12u. 25min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Banketbakkersroom
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Amandel Spritz-koekjes
1u.