
Apparaten en Accessoires
Batbout met kaas
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 porties
Ingrediënten
-
water200 g
-
verse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
488 kcal /
2062 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
76 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
1 g
Natrium
184 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux