Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ui, doormidden gesneden
- 2 knoflookteentjes
- 14 takjes verse koriander met stengels (waarvan 4 gehakt)
- 20 g olijfolie
- 1 afgestreken tl karwij, gemalen
- 1 afgestreken tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 afgestreken tl Ras el Hanout
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes gesneden
- 1 tomaat, gesneden in dobbelstenen
- 30 g tomatenpuree
- ½ tl zout
- 800 g water
- 250 g gerstgriesmeel, tchicha type (zie tips)
- 200 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 10 g citroensap (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2705 kJ / 638.8 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104.5 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 471 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Tempé
48 Std.
Fatayer met kaas en munt
2h
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batbout met kaas
30min
Sushi tacos
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 Std. 40 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1h