Apparaten en Accessoires
Harira
Voorbereiding 15min
Totaal 7u.
6 porties
Ingrediënten
-
kikkererwten wit, gedroogd100 g
-
water1350 g
-
bloem20 g
-
tomatenpuree30 g
-
tomaten doormidden gesneden350 g
-
ui doormidden gesneden80 g
-
knoflookteentje1
-
verse koriander met stengels4 takjes
-
verse peterselie met stengels4 takjes
-
selder in stukken gesneden100 g
-
300 g rundvlees, (schenkel of karbonade), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)lamsvlees (optioneel) (schouder), in kleine stukjes gesneden (1 x 1 cm)300 g
-
Ras el Hanout of kruidenmix2 tl
-
zout1 el
-
groene linzen, gedroogd100 g
-
citroensap1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
18 g
Calorieën
910 kJ /
217 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
23 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ramadan
20 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2u.
Tunesische Chorba
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1u.
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Kweeperentaart
50min
Gazellehoorns
1u.
Pastilla met kip
1u. 10min
Kleverige toffeepuddings
Geen beoordelingen
Avocadosap met dadels
5min
Batbout met kaas
30min