Apparaten en Accessoires
Brioche
Voorbereiding 20min
Totaal 5u.
16 sneetjes
Ingrediënten
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
5 g
Calorieën
836 kJ /
200 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
20 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Crème karamel (flan)
5 Std. 30 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Kerst stol
2 Std. 20 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min
Melkbrood
2 Std. 20 Min